Обрано проміжних переможців фотоконкурсу «Солодке літо». 11 учасників отримали солодкі призи.

Усе літо рівняни активно обирали найоригінальніших учасників фотоконкурсу «Солодке літо», яке проводять спільно Перший місцевий та ТМ «Світайс». Перед фіналом, який буде проведено 20 серпня, нагороджено проміжних переможців конкурсу. Їх було обрано за результатом коментарів, переглядів та найбільшою кількістю коментаторів на сайті rivne1.tv. Діти та їх батьки отримали солодкі подарунки від місцевого виробника натурального морозива «Світайс».

Нагадаємо, згідно умов конкурсу, будь-хто, з будь-якого куточку світу може завантажити дитяче фото, де оригінально чи кумедно дітвора поїдає морозива та отримати у подарунок два ящика морозива.

З початку конкурсу, світлини фотоконкурсу переглянули понад 22 тисячі людей. Деякі роботи отримали понад 200 коментарів, написані, що важливо, різними людьми, з різних ІР-адрес. Такого масштабу не вдавалося досягти жодному із місцевих сайтів. То ж ми дякуємо усім нашим читачам за активність. А учасникам – за креативність. Адже фотографії, дійсно, вражають. Серед наших конкурсантів – дітвора різного віку, є, навіть, дитячі світлини тих, хто вже давно дорослий, але при цьому насмілився показати громаді шматочок свого дитинства. Ми раді, що ви ділитися з нами своїм найзаповітнішим – теплом та позитивом своїх дітей. Нас це надихає і ми готові надалі радувати вас такими конкурсами.

Отож, чекаємо нових учасників! Дякуємо усім за активність! До закінчення конкурсу лишилось не так багато часу. Уже 20 серпня ми назвемо тих, чиє літо було найсолодшим. Додавайте фото, лишайте коментарі та смакуйте морозивом від ТМ «Світайс».

А найактивніших відзначаємо вже зараз! Отож солодкі подарунки від ТМ «Світайс» цього тижня отримують:

  • Артем Кацеба, синочок Яремчук Оксани і їх фотосвітлина «Дайте ще».
  • Наталя Колосовська, донька Миколи Остапчука та їх фото «Так смачно!!!».
  • Учасники запису «Солодке щастя з вітром» - Радишина Тетяна та її синочок Максим, який позував перед камерою.
  • Тимофій-Олексій Бобрик та тато Василь, які створили фотографію з коментарем «ням ням морозиво»
  • Дуже любить морозиво Людмила Філанович, яка отримає свій солодкий подарунок за кумедне позування перед камерою.
  • «Ну дууууууууууже смачно» поїдав морозиво Юрій Гурський, який разом з мамою Ольгою отримає подарунок від ТМ «Світайс».
  • Влад Грибок та мама Тетяна зі світлиною «Влад морозива поїв і набрався нових сил».
  • Микита Борисик разом з мамою Оленою та їх фото «Я таааак люблю мороженое».
  • Марк та Катерина Максимчуки, сподіваємося свій подарунок з’їдять також без сварок, як і на їх конкурсному знімку «Одне морозиво на двох….ми скуштуємо без сварок».
  • Олександра Чубай за оригінальність отримає іще морозива.
  • Остапчук Антон та мама Анна із фото під назвою «Чому б не станцювати?»

З усіма переможцями зв’язалися організатори конкурсу за залишеними контактними номерами. Вам лишається забрати свої подарунки та продовжувати участь, не зменшуючи темпи і продовжуючи лишати коментарі! Бажаємо вам та вашим діткам найсолодшого літа!