Усім. хто справно сплачує за вивіз сміття, - комунальники замінюють старі контейнери на їх європейський еквівалент. Новенькі засоби для збору і утилізації твердих побутових відходів незабаром з'являться в усіх місцях, де зі сміттям бореться це комунальне підприємство. сьогодні ж пощастило молодіжному житловому комплексу на вулиці Струтинської.

Встановлює нові контейнери для збору сміття комунальне підприємство КТП 1728 за побажанням своїх абонентів та з метою покращання надання послуг.

Першими отримали контейнери для сміття європейського зразка мешканці молодіжного житлового комплексу по вулиці Струтинській.

Загалом підприємство налічує 304 сміттєвих баки. 239 з них вже європейського зразка. Однак, цьогоріч керівництво вирішило обновити усі засоби для збору твердих побутових відходів. Кошти на придбання ста нових контейнерів виділила міська влада. Вони обійшлися у 250 тисяч гривень. До того ж у 2013-му в комунальному підприємстві КТП 1728 покращився фінансовий стан - у порівнянні із минулим роком доходи зросли більш ніж на 400 тисяч гривень. А ще тут вчасно сплачують податки та виплачують заробітну плату працівникам.

Цьогоріч у підприємства з'явиться ще й два нових сміттєвоза. Їх замовили у Кременчуці. Коштують ці автомобілі більш ніж мільйон гривень. Незабаром, говорить керівник КТП 1728 підприємство встановлюватиме ще й контейнери для роздільного збору сміття. Адже вони співпрацюють із рівненським сміттєперероблювальним заводом.