Хто зараз вирушає на відпочинок, а хто і грає у футбол. Кращі дворові футбольні команди міста зібрались на один день, аби визначити між собою кращих. Традиційний чемпіонат пройшов не зважаючи на неймовірну спеку. Юні футболісти з ентузіазмом прийняли запрошення на змагання, та за тиждень зуміли самостійно зібрати команди і достойно захистити честь своїх мікрорайонів чи вулиць.

Команда «Мрія» у чемпіонаті міста з дворового футболу захищає честь вулиці Макарова. вона бере участь у змаганнях не вперше. У позаминулому році школярі спромоглися дійти до фіналу і у підсумку завоювали срібні медалі. Нині ж вони ще більш серйозно налаштовані на перемогу.

Всього на традиційний чемпіонат цього річ зібралося 9 команд. Представляють вони як цілі мікрорайони так і окремі вулиці. Серед учасників юні футболісти із Північного, вулиць Шевченка, Набережної та Гагаріна. Організаторами змагань разом із управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виступили міська федерація футболу разом із організацією «Спорт для всіх». Кожного року турнір вони проводять не просто так.

А грали майбутні зірки футболу за кубковою системою. Через спеку ігровий час організатори встановили по 20 хвилин на матч. У таких нелегких умовах свою силу та майстерність найкраще показала команда «Мрія». Срібло за Набережною. Бронзові нагороди завоювали юнаки із проспекту Миру.