Повітряні замки перетворилися на пухові храми. На Рівненщині величність архітектури та матеріальність предметів майстриня зуміла передати найдивовижнішим способом та матеріалом - тополиним пухом. спеціально до 1025-річчя Хрещення Київської Русі майстриня презентувала виставку робіт, де з тополиного пуху виросли храми Святої Софії, Свято-Георгієвський собор та Свято-Троїцька церква. За 30 років Ольга Осейчук свою майстерність вдосконалила до невагомості.

Так Ольга Осейчук охарактеризовує свою картину "Неопалима купина". З цією роботою у майтрині пов'язані найприємніші асоціації. Та всі витвори березнівчанки - за її власною технікою. Майстриня для створення картин не використовує клею. Це надзвичайно кропітка праця. Ольга Осейчук розповідає, навіть зайвий раз дихнути боїться, щоби пух не розлетівся.

А щоб надати деяким роботом яскравості майстриня використовує акварель, однак виключно суху. Творить без попередніх ескізів. На виставці представлено майже півсотні шедеврів.

З роботами Ольги Осейчук знайомі у різних куточках України, де вони експонувалися. А ще картини майстрині знаходяться в приватних колекціях у Великобританії та Німеччини. Відвідувачі виставки у Березному в захваті від побаченого.

А нині Ольга Осейчук творить ще кілька картин, аби доповнити свою колекцію новими шедеврами. Коли вони "народяться" не прогнозує, бо може писати роботу не лише кілька днів, а інколи й цілий року.