Подивитися на таку знаменну подію зібралося чимало людей. Серед них як і жителі мікрорайону Північний так і місцеві чиновники, ЯКІ доклали руку до будівництва. Зробленим пишаються, мовляв не тільки капітально оновили дорожнє покриття, а й узбіччя до ладу привели та зупинки нові облаштували. Поміж тим, всі охочі сьогодні мали можливість ще й безкоштовно проїхатися з мікрорайону "Північний" до вулиці Макарова. Саме за цим маршрутом пустили перші великогабаритні автобуси.

На Коновальця нині свято. Тут урочисто відкривають відремонтовану дорогу. Тут оновили асфальтне покриття, облаштували зупинки, встановили огородження. Обійшлося це у шість мільйонів гривень. Очільник Рівного каже, роботи і раніше б закінчили та казначейство в черговий раз "підвело". Сьогодні ж і проїзд вулицею відкривають, і заодно запускають два великогабаритних автобуси маршрутом мікрорайон "Північний"- вулиця Макарова.

На відкриття вулиці зібралося кілька десятків люду, щоби заодно й на новенькому автобусі проїхатися. Ще й проїзд до Макарова з нагоди свята безкоштовний.

На кілька зупинок своє комфортабельне службове авто, змінює на громадський транспорт і міський голова.

А так вітають першу пасажирку автобуса. Жінка дивується такій увазі.

Курсувати з "Північного" цим маршрутом автобуси мають з інтервалом в 12 хвилин. На поміч двом "Неопланам" запустили три "Богдани".