Власникам закладів харчування показали можливості рівненського центру профтехосвіти при службі зайнятості. Тут мовляв у стислі терміни готують необхідних і професійних спеціалістів для закладів харчування. Рівнем підготовки ресторатори лишились задоволені і прийняли випускний іспит у барменів, кухарів та офіціантів.

Це дипломи про перекваліфікацію отримують бармени, кухарі та офіціанти вишколені для роботодавців у Рівне нському центрі профтехосвіти. Профільне навчання на професійному обладнанні і стислі терміни підготовки дають його випускникам вагомі переваги на ринку праці, кажуть в службі зайнятості.

Тетяна Шалигіна – ресторатор зі Здолбунова вже давно співпрацює зі службою зайнятості. Після презентації центру вирішила набирати персонал тут.

Тутешні випускники вже два роки ефективно працюють і в новій царині кейтерінгу, тобто виїзного обслуговування. Пані Аліса розповідає, аби займатись такою роботою треба вміти працювати в команді і працювати швидко. Для цього потрібна неабияка кваліфікація.

В держслужбі зайнятості відзначають, що ініціаторами такої презентації стали самі роботодавці з районів області. Мовляв, в конкурентній боротьбі братимуть клієнта якісним обслуговуванням, смачними стравами і вишколеним персоналом.