Ювілейному, 100-му випуску програми "Чоловічі розваги" прсвячується. Про ранковий кльов і вечірнє багаття; про наживку, вудки та рушниці; про юшку зі щуки і про шурпу з качки; про любов до рідного поліського краю і про справжні чоловічі розваги сьогодні, у розмові двох справжніх чоловіків - гостя студії Олега Поліщука та ведучого Олександра Курсика.

Олександр Курсик: Сьогодні рівняни побачать ювілейний випуск розвагю Відкрийте секрет, що там буде?

Олег Поліщук: Маленький підсумок того, що напрацбвали за два роки.

Олександр Курсик: Два роки тому. Одного весняного дня... Розкажіть як усе починалось?

Олег Поліщук: перший раз подумав про таку програму, коли друг приніс відеокасету з записом, де ловили карпів. Регулярно дивився телеканал "Дискавері". Тоді і подумав, а чому б не створити такий проект на Рівне нщині . Знайшов колектив, звернувся на телекомпанію "Рівне 1".

Олександр Курсик: Яку мету перед собою поставили учасники програми "Чоловічі розваги"?

Олег Поліщук: В першу чергу - це культура риболовлі. Наведу один приклад: відбувались зйомки в селі Соснове. То там діти зірвалм уроки, підходили до нас, просили автографи. Тоді були найкращі відчуття.

Олександр Курсик: Розкажіть декілька слів про першу рибалку?

Олег Поліщук: Забути першу риболовлю неможливо. Це було в селі Верхів. Усі дуже хвилювались, не знали що буде. Але після першої зйомки залишилась маса вражень.

Олександр Курсик: Як до цього ставлятся ваші жінки?

Олег Поліщук: Знаєте коли жінка бачить свого чоловіка 5 разів на тиждень - то починає трохи їй докучати. А тут, коли ти неголений приходиш додому, а ще з якоюсь рибиною - то вона починає жаліти. І це приємно.