На полігоні вони влаштували військово-паріотичну гру "Джура", на яку з'їхалися школярі з півтора десятка областей України. Там учні зблизька знайомилися з військовою технікою, вчилися поводитися зі зброєю та вправно стріляти.

Школяр з Кам'янець-Подільського Владислав Медюк таку військову техніку бачить не вперше. Проте, в справжнісінький бронетранспортер він ще не залазив. Розповідає, в майбутньому хоче стати військовим.

На рівненський полігон приїхали двадцять дві команди, кожна з восьми чоловік. Всі - учасники військово-патріотичної гри "Джура". Подібний захід на Рівне нщині відбувається вперше. Сама гра "Джура", стверджують організатори - це своєрідна система патріотичного виховання молоді.

Демонструють школярі своє вміння розкладати та збирати зброю.

За стрільбою юних козачат уважно спостерігають військові. Кажуть, такій співпраці тільки раді, адже в майбутньому ці діти поповнять лави Збройних сил.

Разом з учасниками військово-патріотичної гри "Джура" цього дня на полігоні стріляли і рівненські акули пера та мікрофону. Такий подарунок їм зробила Національна спілка журналістів України.