Паводок біля обласного протитуберкульозного диспансеру. Щоб дістатися медзакладу, треба вправно стрибати або взувати гумові чоботи. Вода по вулиці тече вже другий тиждень, однак звідки вона і хто має долати стихійне лихо - досі так і не з'ясували.

Та й це захист не надійний. Бо щоб пройти вулицею Дворецькою, і власне дістатися медзакладу через цю калюжу та залишитись охайним, треба бути ледь не акробатом.

От і пані Ользі вийти сухою із води, у прямому сенсі цього слова - не вдалося. Добре, каже, що вологі серветки в сумці були. Ними багнюку з ніг і витерла.

Борис Онофрійчук цією вулицею кожного дня йде на роботу. Він технічний працівник тубдиспансеру. У чоловіка вже є власний метод долати воду, щоб взуття сухим лишалось.

І доки по дорозі на вигляд вода прозора тече, то вже за метр - стояча, аж зацвіла. Це ще нічого, розповідають в протитуберкульозному, а як дощ піде, то хоч пливи. І проблема не нова. Вже кілька років, мовляв, звертаються до різних інстанцій.

Після приїзду знімальної групи за деякий час на Дворецькій з'явились і робітники, ймовірно з водоканалу. Територію оглянули і тільки й того.

Коли зроблять - невідомо, як і те, хто зробить. В Рівне облводоканалі, телефоном повідомили, що за цю воду підприємство не відповідає. Натомість в управлінні ЖКГ запевнють, жодних заявок про витоки не надходило.