Блог - публічний щоденник з коментарями. Мабуть, саме про це слід було б написати першим ділом!

Так прикро, що люди не вміють поважати думку інших. Шкода, що серед нас, рівнян, є люди, котрі не дотримуються поваги та інтернет-культури. Я не претендую на звання блогера. Я не претендую на похвалу та розуміння у всьому. Я лише вчусь. І якщо в мене геть не виходитиме, в один день я припиню цю роботу. Я хочу зустріти у цій мережі своїх однодумців та противників. Я хотіла б почути іншу думку... а не маячню у вигляді матюкливих коментарів.

Мене ніколи не засмучував зміст таких коментарів, мені прикро що люди не поважають себе. Прикро, що заходячи у розділ блогів, ображають особистості - як мої, так і колег, котрі створюють теж свої записи.

Я хочу, щоб усі нарешті почули і зрозуміли, що таке блог! Що це явище має свою історію! Свою культуру. Це особистісні записи, публічні щоденники, різні думки щодо подій та ситуацій у суспільстві, які передбачають дискусію та спілкування. Але чомусь, усі дискусії під записами блогерів "Рівне -1" схожі на вияснення особистих стосунків, де автор називає себе, а анонімні дописувачі дозволяють собі будь-які образи.

Якщо ви не хочете знати чужих думок - не читайте їх. Не поважаєте чужі роздуми - не слухайте. Сядьте, поговоріть з телевізором. Від цього шкоди нікому не убде, крім вас! Для чого витрачати свій час на "флудерство"? Я не розумію. Мені важко усвідомити, як нормальна, працююча, цілеспрямована людина може витрачати на це свій час. у мене інколи часу не вистачає прокоментувати фото найкращій подрузі у соцмережі, не те щоб читати чиїсь блоги, не те щоб писати бридкі речі про незнайомих мені людей.

Я нещодавно натрапила на інший сайт, де теж є розділ блогів. Це також рівненський сайт. І блоги там не геть цікаві, і не зовсім аж такі професійні. Але таких коментарів, як на Рівне -1 просто немає. Взагалі.

Тоді я почитала блоги інших журналістів, відомих, іменитих. І чомусь не знайшла там матюкливих образ.звичайно, були не згодні з думкою автора. І вони його думку критикували. Але культурно! Поважаючи в першу чергу себе.

Тоді зайшла на якісь підліткові блоги, де писали про те, "як він вчора взяв мене за руку" і як "мама насварилась, що я не поприбирала. Вона мене не розуміє". І ці дитячі "брєдні" ніхто не ображав.

Чому ж на нашому сайті, який щодня має тисячі відвідувачів, частина з них - дійсно неадекватні заздрісники! Давайте почнемо з себе, бо легше всього винуватити владу, депутатів, чиновників, суддів, міліцію.... а ви чим займаєтесь? Вам не соромно доводити свою думку, за рахунок образи іншої людини? Цьому не вчать у школі! Мене точно такому не вчили! А якщо у вас це заклали з шкільної парти - то подайте на своїх вчителів у суд! Вони зіпсували вам життя!

Усім же іншим, адекватним дописувачам сайту, я щиро дякую за те, що ви з нами. Бо ми дійсно працюємо лише для вас. Люблю вас. Дякую....