З Божим благословенням на здійснення добрих справ. Владика Іларіон освятив Рівненський льонокомбінат. Архієпископ Рівненський і Острозький окропив свяченою водою працівників та цехи підприємства. Освятити льонокомбінат - ідея самого колективу підприємства, "щоби чорти перевіряючі не йшли з своїми бісовськими перевірками".

З молитвою на щиру працю та добрі справи. Рівне нський льонокомбінат віднині під Божим благословенням. Його освятили. Молебінь провів Архієпископ Рівне нський і Острозький Іларіон.

Освятити підприємство попросили працівники. Мовляв, набридли вже різноманітні перевірки. Хочуть спокійно працювати.

Щоби славно і спокійно трудилися на Рівне нському льонокомбінаті, Владика Іларіон подарував власнику підприємства Олегу Червонюку ікону Божої матері та вручив архієрейську грамоту. У колективі впевнені, тепер справи на виробництві підуть ще ліпше.

Наразі на Рівне нському льонокомбінаті тривають будівельні роботи, тут реконструюють ще один старий цех, куди за два- три місяці знову завезуть новітнє німецьке обладнання. На новій лінії випускатимуть плюшеву тканину. Коли підготовку завершать, імовірно знову запросять духовенство - благословити початок нового напрямку виробництва.