Ласий шматок землі - 5 гектарів хочуть забрати у мешканців Басового Кута. Завтра на сесії Рівнеради міські обранці розглядатимуть питання про передачу ділянки площею в п'ять гектарів. Проти виступають мешканці Басового Кута. Адже на цій землі знаходяться їхні городи.

Раніше на цьому місці було озеро. В зв'язку з розширенням Басів Кутського водосховища його осушили і в 1990 році людям тут виділили земельні ділянки під городництво. Тепер же ці землі хочуть забрати. Відповідний проект рішення завтра розглядатимуть міські обранці на черговій сесії Рівне ради.

Люди обурилися. Зібрали понад сто підписів під зверненням до міського голови Рівного та депутатів. Просять припинити дерибан землі на Басовому Куті.

Депутат Рівне ради Анатолій Чугуєвець переконує, щороку контролював ситуацію навколо цих земельних ділянок. А як тільки почали проводити геодезичні роботи, то міський обранець одразу повідомив про це людям.

Мешканці Басового Кута бояться що в них крім цієї земельної ділянки заберуть ще одну, яка розташована безпосередньо біля озера. Тому завтра прийдуть під стіни зали засідань міської ради аби переконати депутатів не віддавати їхню землю.