Коли працівники заводу ГТВ звернулися до дирекції за довідками для оформлення пенсій, їм відмовились їх видати. Причина відмови одна - згорів цех з документами. Люди звернулися до суду і виграли, проте збільшених пенсій їм ніхто досі не нараховує.

Мешканка Дубного Тетяна Фаєвська вже більше року намагається "вибити" документи на оформлення пенсії свого чоловіка, який працював на місцевому заводі "Гумово-технічних виробів".

Чоловік Тетяни Фаєвської - інвалід третьої групи. Переніс дві операції. Проте, документи на оформлення пенсії йому ніхто не дав.

Жінка звернулась до суду. Тетяна Фаєвська розповідає, на жодному засіданні представники заводу не надали докази, що згоріли саме папери суворої звітності. Суд ухвалив рішення надати потрібні довідки для оформлення пільгової пенсії. Але адміністрація підприємства людям знову відмовила. Жінка звернулася до виконавчої служби, проте і тут не допомогли. Сказали, що начальник у відпустці і справу будуть розглядати лише після його повернення.

Дізнатись у керівництва заводу чому тут не надають документи не вдалося. Охоронці підприємства на територію журналістів не пропустили. Так само не відповідало і на телефонні дзвінки. Журналісти першого місцевого продовжуватимуть відслідковувати ситуацію навколо заводу.