Вантажопіднімальна машина рухнула прямісінько на проїжджу частину на вулиці Гайдара. Там ходять люди та їздять автомобілі. А в декількох метрах від будівництва знаходиться школа – центр «Надії». Жертв, на щастя, вдалося уникнути. А от власники двох легковиків постраждали матеріально.

Інцидент стався у о десятій ранку. Будівництво семиповерхівки вже йшло наповну. Кран саме збирався зачепити вантаж. Але з невідомих поки причин впав.

Вантажопіднімальна машина рухнула на проїжджу частину. Обірвала лінії електропередач та пошкодила два автомобілі. Дорогу саме переходила місцева мешканка. Вона ледь не стала жертвою.

Рівнянин Юрій працює поруч з будівництвом. Щодня на цій вулиці паркує свій автомобіль. Від падіння крану його «Шкода» постраждала найбільше. Чоловік вже підрахував збитки.

А жертв і справді могло бути багато. Адже поруч із будівництвом знаходиться навчальний заклад - центр «Надії».

Дізнатися будь-які деталі даного випадку не було у кого. На місце події приїхали всі спецслужби. Втім коментувати відмовлялись, мовляв, ще самі нічого не знають. Кивали один на одного.

Розповісти про інцидент відмовились і будівельники. Бояться втратити роботу.

Дехто навіть ховався від камери у кущах.

Кранівник Василь причину падіння знає. Каже, все через старість.

Втім керівництво управління Держгірпромнагляду іншої думки. Попередньою причиною падіння називають - порушення інструкції по монтажу. Тому старість машини, кажуть, тут ні до чого. Припускають, що не обійшлося без людського фактору. Упродовж десяти днів будуть проводити технічне розслідування. Далі справу передадуть у прокуратуру. Там і вирішать проти кого відкривати кримінальне провадження.