Хто найшвидше повзає серед немовлят до року визначали у Рівному. Всьоме у День Батька у місті провели змагання малюків «ВЕСЕЛІ ПОВЗУНИ». 42 учасника долали 4 метри від старту до фінішу. Сім заповзів визначили трьох найпрудкіших.

Їм по 9-11 місяців. І вони вперше у житті змагаються на прудкість.

42 малюка мають проповзти хто швидше 4 метри. Змагання "ВЕСЕЛІ ПОВЗУНИ" у Рівному уже традиція до Дня Батька. Цьогоріч дистанцію повзуть усьоме. Головна умова змагання — не крокувати, хто стає на ноги — дискваліфіковують.

За шість заповзів визначили найпрудкіший малюків. Тепер вони змагаються за перші місця. Група підтримки під сценою, батьки гукають й заманюють дітей до фінішу. Найповзучіша та найшустріша Даринка Соловей. За два дні вона святкуватиме рік. Першій перемозі та медалі радіють батьки.

Те, що донька переможе, додає мама Даринки, вона і не сумнівалася. Донька гіперактивна, але ставати на ноги не спішить.

А це вже інші батьки швидкого повзуна вітають свого первістка із перемогою. Захар доповз до фінішу третім, до другого місця спізнився на дві секунди.

Йому теж 11 місяців, але ходити уже почав. Пощастило, кажуть батьки, що більше любить повзати, та й передчуття були, що син стане переможцем. Хоча розраховували на золото, а не бронзу.

Продовжувати традицію "ВЕСЕЛИХ ПОВЗУНІВ" організатори обіцяють і наступного року. Із 2007-го, коли 4 метри малюки повзли вперше, кількість бажаючих щоразу більшає.

Були минулих років й такі повзуни, які під час заповзу вперше стали на ноги.