Усі гуляння рівненські активісти разом міським управлінням сім'ї молоді та спорту вже сьомий рік поспіль влаштовує у міському парку культури та відпочинку імені Шевченка. Однак, розслаблятися відвідувачам не доводилось, особливо татусям. Батьки змагалися у різноманітних змаганнях, демонстрували креатив у “Параді дитячих візочків”, пильність у перегонах між немовлятами “Веселі повзуни”.

У родині Корицьких підростає справжній козак Даниїл. Татусь Сергій не приховує гордості за сина, й за свій перший день Батька дякує дружині.

18 рівненських сімей ретельно готувались до святкування. Вони проявили увесь креатив в оздобленні дитячих візочків і вийшли на парад. Тут команди в образі кришнаїтів, піонерів, циган. Та переважає все ж національний дух. Родина Поліщуків до півночі майструвала візок для свого Котигорошка Андрійчика.

Рівне нські татусі зізнаються, без допомоги дружин святкування не було б таким яскравим.

Окрім того, що усі продемонстрували втілення своєї фантазії, на команди-учасників чекають призи. Переможців у різних номінаціях визначить інтернет-голосування. Адже, кожна команда фотографувалась на пам'ять.

Дивіться також: У Рівному відгуляли День батька парадом дитячих візочків