Принаймні так жителі села Великий Стидин Костопільського району називають одного місцевого мешканця. Мовляв, чоловік постійно полює на малолітніх дівчат. Вистежує їх і намагається зґвалтувати. Нещодавно його жертвою ледь не стала 13 річна дівчинка.

Дитині пощастило. Вона втекла. Аналогічний випадок стався у лютому місяці цього року у сусідньому селі. Там дівчинку врятував перехожий.

Неповнолітні дівчата бояться ходити по селі. Особливо ввечері. Поодинці з дому не виходять.

Декого з дітей додому проводять вчителі. Втім, останні не надто говіркі. Від камери втікають. Директор навчального закладу на посаді працює нещодавно. Але каже, про напади на дітей чув.

Мешканці села занепокоєні. Бояться за своїх дітей. Мовляв, чоловік непередбачуваний.

Чоловік, якого так бояться селяни, проживає у цьому будинку з батьками. Йому 27 років, він ніде не працює. Закиди у свій бік не коментує. На його захист стає батько.

Господар про «гріхи» свого сина знає. Мовляв, дивиться за ним. Нікуди з дому не пускає.

Селяни здаватися не збираються. Написали колективне звернення у сільську раду. Хочуть, аби чоловіка ізолювали від суспільства.

У міліції про чоловіка знають вже давно. У нього чималий «послужний» список. У 2006 році його притягували до кримінальної відповідальності за сексуальні злочини та хуліганство. У 2011 році проти нього навіть була порушена кримінальна справа за зґвалтування, яка ще й досі у суді.

Знають у міліції і про два цьогорічні напади. Втім кажуть, притягнути чоловіка до кримінальної відповідальності немає за що. Дівчинка, яку намагалися згвалтувати у лютому місяці – у 27-річному Андрієві нападника не впізнала.

По факту, який стався у травні цього року, коли чоловік напівоголеним біг за дитиною - також немає підстав для затримання підозрюваного.

Поки у правоохоронців немає підстав для затримання чоловіка, селянам залишається сподіватись, що Феміда засудить 27-річного мешканця села Великий Стидин за злочин скоєний два роки тому. Можливо тільки тоді люди позбавляться від такого страшного для них сусідства.