Все це подарують більше десятка рівненських музичних гуртів. Вони щосуботи змагатимуться за звання найкращого, путівку до Європи, а ще грошову винагороду. Так у нашому місті стартує новий фестиваль "Ekvator Music Fest 2013".

Це рівненський гурт "Justmarried". Нині вони проводять саундчек, себто налаштовують апаратуру, перевіряють звук. Женя, Андрій та Антон грають ще зі школи. Починали з панк-року, нині віддають перевагу Інді . Сьогодні вони відкривають перший Фестиваль молодих колективів "Ekvator Music Fest 2013".

Фестиваль зібрав 12 рівненських гуртів. Щосуботи, по два колективи виходитимуть на сцену Екватора, щоб познайомити усіх зі своєю творчістю. Відбувається фестиваль в рамках проекту «Шукаємо таланти».

Визначатимуть найкращих голосуванням: гостям концерту роздаватимуть бюлетені, там треба відмітити кращий гурт. Проголосувати можна і в офіційній групі в соцмережі. Переможці отримають винагороду в 5 тисяч гривень, а також безкоштовні путівки до Європи. Таке заохочення - це добре, кажуть музиканти. Та лише задоволення приносить те, що рівненські гурти зустрінуться на одній сцені у рідному місті.

І доки хлопці з "Justmarried" готуються до виступу та чекають друзів з гурту "THE CRABS". Солісти колективу "FarInHate" вже точно знають,чим дивуватимуть рівнян наступної суботи.

Вони змагатимуться з гуртом "Флаєр". Як це буде, можуть побачити всі охочі.