Рівненський гурт "Ot Vinta" можливо виконуватиме гуцульські пісні. Про це у інтерв'ю зізналися учасники Івано-Франківського гурту "Перкалаба", які днями дали концерт у Рівному.

Вперше до Рівного приїхав гурт "Перкалаба". Гості з Івано-Франківська дали у нашому місті закритий концерт. Сучасне звучання групи можна віднести до фолк-року. Назва колективу «Перкалаба» походить від назви однойменного гуцульського села. Учасники гурту підкреслюють свою схильність до простоти, природної гармонії, легкості, гумору і позитивної енергії. "Перкалаба" має дух гуцульського весілля і при цьому не набридає і постійно змінюється. Цього року гурту виповнюється 15 років. Колектив грандіозного святкування не планує, хоча й приготував для прихильників безліч сюрпризів.

Учасники "Перкалаби" зізналися, що були б не проти, якби одну із їхніх пісень для триб'ют-альбому виконав рівненський гурт "Ot Vinta".

І хоча "Перкалаба" у Рівному дала закритий концерт, прихильники гурту зможуть насолодитися їхнім виступом на фестивалі "Тарас Бульба", що цього року відбудеться 12-14 липня у місті Дубно.