Вихованці Острозької школи-інтернату завітали до управління ДАІ, де на них чекали конкурси на знання правил дорожнього руху, вистава та солодкий стіл. Усе заради того, щоб сумна статистика ДТП за участю дітей не збільшувалась. Адже, у літній період їх стається набагато більше.

29 вихованців Острозької школи-інтернату у Державтоінспекцію завітали вже не вперше. Тут програму заходів для них розробляли як найцікавішу.

Вихованці відвідали музей, побачили дитячі малюнки, фотозвіт із наслідками аварій, взяли участь у різноманітних конкурсах на знання правил дорожнього руху. Та найбільше їм сподобалось...

Усі ці заходи проводять не дарма. Адже за останні чотири місяці кількість ДТП, в яких постраждали діти, збільшилась. Найчастіше аварії стаються через дітей-пішоходів, які не дотримуються правил дорожнього руху. А пік таких надзвичайних ситуацій - влітку, коли діти на канікулах.

І вихователі, і державтоінспектори сподіваються, що здобуті сьогодні знання закарбуються у пам'яті дітлахів. І щоб не втрапити у халепу...