Не розминулись автомобілями DAEWOO NEXIA та «OPEL VIVARO». У результаті четверо людей опинились на лікарняних ліжках, серед них двоє малолітніх дітей. Автопригода сталася поблизу Костополя, біля кафе Затишок.

У результаті зіткнення четверо людей постраждали. А саме водій легковика, його дружина та двоє маленьких дітей. Всі госпіталізовані до Костопільської ЦРЛ. У людей травми середнього ступеня важкості. Дворічна дочка відбулась подряпинами, а от п’ятирічна дівчинка постраждала більше всіх.

За кермом легковика їхав священик із Закарпатської області. Чоловіку 30 років. Він повертався додому від тещі, яка мешкає у Дубровицькому районі. Каже, ДТП сталося у лічені хвилини. Уникнути його було неможливо.

Сергій Кравченко стверджує, у ДТП він не винен. І додає, порушив правила водій мікроавтобуса, бо виїхав на зустрічну смугу. Але тепер мовляв, невідомо чи вину останнього доведуть, бо він працює у рівненській податковій службі.

За кермом автомобіля «OPEL VIVARO» перебував рівнянин. Чоловіку 55 років. Людина він у місті відома. Працює у державній податковій службі Рівне нської області заступником голови. Ігор Лех також звернувся у лікарню, бо погано себе почуває. Вину свою у ДТП не визнає.

Чоловік демонструє офіційний висновок лікарів, де написано, що за кермом він був тверезим. Каже, це водій легковика себе дивно поводив. Їхав дорогою різними смугами руху.

Хто винен у даному ДТП – наразі розбирається слідство. Подія внесена до ЄРДР. Постраждалу родину священика лікарі планують вже за кілька днів відпустити додому лікуватися амбулаторно. Наразі кожен з водіїв стоїть на своїй правоті.