Любовний трикутник показують нинішнім вечором житомиряни на головній театральній сцені Рівного. Сусіди завітали на гастролі лише на 1 день. Привезли 2 вистави: музично-хореографічну "Муху-цокотуху" дітям та "Украдене щастя" — дорослим. Від традиційної постановки та національного одягу житомиряни відступили. Виставу осучаснили візуально та музично. Народну музику замінила "ДахаБраха".

Класичного трикутника — кохання на трьох, привезли до Рівного актори житомирського академічного музично-драматичного театру. Виставу "Украдене щастя" поставили за мотивами однойменної п'єси Івана Франка. Але від класичної інтерпретації відмовилися. Драму показують у стилі етно-модерну. Зорове сприйняття доповнює музика.

Так поставити виставу, додають сусіди, було непросто. Побудували її на трьох головних ролях, масові сцени — лише драматичний фон. Грати виставу, зізнається виконавець головної чоловічої ролі Михайла, психологічно важко та й вживалися в образ теж притираючись.

Прем'єра цієї вистви "Украдене щастя" у Житомирі відбулася рік тому. Їхні герої, зізніються актори, за цей час висмоктали із них усі соки. Але здавати постановку до архіву вони не хочуть.

Усіх, хто не встиг ні на "Украдене щастя", ні на дитячу музично-хореографічну виставу "Муха-цокотуха" житомиряни запрошують уже до свого театру. До Рівного на гастролі вони змогли вирватися лише на один день.