Упродовж тижня вихованці палацу нагадували рівнянам про початок благородної мети. Робили це у незвичний спосіб, організували танцювальні флеш-моби та міні виступи. Як місто у святкові дні перетворилось на концертні майданчик - в огляді "Щоденник благодійного марафону".

Вихованці Рівне нського Палацу дітей та молоді запрошують усіх долучитися до 18-того благодійного марафону "З вірою в майбутнє". А щоб зацікавити якнайбільше рівнян - влаштували флешмоб. У такому дійстві вперше беруть участь дев'ятирічні Віктор Ткаченко та Ліза Єгорова.

У флешмобі взяли участь близько сотні дітей, учасників Зразкового ансамблю сучасного танцю "Лайт". У такій шляхетній справі їх прийшли підтримати батьки.

Вихованці ПДМу, щоби зацікавити якнайбільше рівнян, підготували не одну, а мікс танцювальних технік: фанк, джаз, диско...

Флешмоб рівнянам до вподоби. Зізнаються, під час дійства і самі підтанцьовували.

А стартує Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" сьогодні. Цьогоріч, проект відзначає своє повноліття.

У день Перемоги в міському парку Шевченка вихованці школи сучасної хореографії ПДМ разом із танцювальним колективом " Light Dance Company" вразили рівнян новою музичною композицією. Хореограф-постановник Наталія Сторожук каже, давно мріяла до дев'ятого травня зробити військовий концерт. Цьогоріч Благодійний марафон співпав із днем Перемоги, тому для початку влаштували зі своїми вихованцями танцювальний флеш-моб.

Молодші танцівники про війну мало що знають. Тому засвоєння нових знань поєднали з репетиціями. Як результат, понад 130 дітей перейнялися військовою тематикою. У танцювальній композиції показали не лише суворі дні війни, а й ліричні моменти.

Нову композицію упродовж дня показували кілька разів у різних місцях Рівного. Завершили виступи ввечері на урочистостях приурочених дню Перемоги на Пагорбі Слави.

Підтримує Благодійний марафон і зразковий дитячий духовий оркестр Палацу дітей та молоді. Вони дали святковий міні концерт у парку культури та відпочинку. До марафону вихованці готувались заздалегідь. Вивчили різнопланову програму. Адже нині слухача потрібно побавити не лише традиційними творами а й сучасними. Керівник оркестру розповідає, військові марші сприймаються по-особливому у свято, та ще й під кроною зелених дерев. Вони одразу переносять у поствоєнні роки.

Своїм виступом артисти нагадують рівнянам про початок благодійного марафону "З вірою в майбутнє". Запрошують відвідати концерт «Зразкового художнього колективу» дитячого духового оркестру та учнів профільної музичної Школи. Він відбудеться у суботу о 18:30 на майданчику Палацу дітей та молоді.