Проте не відвідувачів, а лише звірів, та й то не усіх, а лише тварин-матусь. Так відзначали Міжнародний День матері. Які звірі отримали смаколики та чи були вони їм до смаку?

Капуста, терта морква, шматочки яблука і це все ще й прикрашене ківі та бананами. Такий святковий обід підготували спеціально для худоби шотландської В"юги на Міжнародний день матері. Свого первістка вона народила менше місяця тому. Смачний подарунок рогатій матусі неабияк припав до смаку. А в цій коробці, прикрашеній цвітом каштанів, 8 кілограмів м"яса. Чим не київський торт, жартують працівники зоопарку.

Цей святковий обід підготували для левиці Ялти. Та відкрити його рудій не вдалося, подарунок аж занадто сподобався її чоловікові. Довелося царю звірів смакоту віддати, Ялта ж ласувала з іншої коробки (№69). Чи гарно прикрасили святковий обід для матусі особисто перевіряв малюк сервала Варвари. Проте, представниця родини котячих м'ясо-рибний подарунок залишила на пізніше, бо після сніданку ще не встигла зголодніти, впевнені в зоопарку. На День матері святкове меню було й у гривистих баранів, павіанів гамадрил, макак японських і капібар. Нині в Рівне нському зоопарку чимало матусь, а новонароджених звірят більше десятка. Така ідея з вітаннями неабияк сподобалася відвідувачам.

Вітали і мам-відвідувачок зоопарку. Влаштували для їхньої малечі справжнє змагання, хто найкраще знає свою матусю.

Таке свято у Рівне нському зоопарку планують зробити традиційним. Однак, турбуватися про своїх мам і дякувати їм закликають щодня. Бо ж вони того варті.