Поки на Рівненщині святкують День Перемоги, учасниця Другої Світової війни Віра Кривець щоденно бореться за своє життя. Жінка проживає просто у жахливих умовах. Допомогти їй не беруться ні представники влади, ні соціальні організації, ні, що найстрашніше, власний син.

Пенсіонерка Віра Кривець проживає у будинку на вулиці Вербовій, 38. Два роки тому жінка перенесла інсульт. Після того вона не ходить. Зараз за нею ніхто не доглядає. Їсти їй приносять прихожани з церкви або сусіди.

Сусіди зверталися за допомогою в усі можливі інстанції, але через те, що в бабусиній квартирі приписаний син, допомогти жінці вони не можуть. Остання надія, кажуть, була на депутатів та ветеранську організацію.

Сусіди запевняють, зараз ситуація просто критична. Син за мамою не доглядає. Через антисанітарію у квартирі на ліжку Віри Кривець з'вилися полотняні воші та клопи. Син всі звинувачення спростовує.

Ситуація зайшла в глухий кут. Сусіди вже не знають, що робити і до кого звертатися за допомогою. Тому просять усіх небайдужих хоч якось допомогти учасниці Другої Світової війни.