У Рівненському Палаці дітей та молоді підтримують власних талановитих випускників. Численні благодійні концерти, аукціони, флешмоби та вистави Марафону "З вірою в майбутнє" проведуть 25 творчих колективів. Зокрема, допоможуть і діткам з фізичними вадами центру "Особлива дитина", хворим на рак, сухоти та ВІЛ-інфікованим. Такий Марафон добрих справ цьогоріч святкує повноліття. Тому проводитимуть його з розмахом та закордонними гостями.

Співчуття, розуміння, підтримка й допомога дітям - це все Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє". На відміну від минулих років проведуть його пізніше - у травні. Керівництво Палацу поділилось - буде нелегко. Кінець навчального року та масштабний Марафон одночасно - неабияке випробування для дітей та вчителів. Проте, це одини постріл у 2-ох зайців.

Тезки по імені Олександр та Олександра цьогоріч потрапили у число 6 щасливчиків. Саме їм торувати стежину в успішне майбутнє допоможуть однолітки й педагоги Палацу дітей та молоді, благодійники та меценати міста. В свою чергу випускники самі ж братимуть участь у Марафоні. Адже підтримка та допомога один одному - основа благодійності.

В Марафоні підтримку щорічно отримують діти хворі на сухоти , онкохворі та троє вихованців навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина". Допомагають фінансово, соціально та психологічно. Досвід минулих років показує - така допомога дарує дітям нові можливості.

Благодійний Марафон стартує 13 травня. Заплановано понад 70 заходів від 25 творчих колективів Палацу. Тому рівнянам лишається чекати на благодійне свято мистецтва, щирості та добра.