До літа готові! Вже 1 травня у центральному парку культури та відпочинку імені Шевченка відкриють містечко атракціонів. Фахівці Держгірпромнагляду перевіряють їх безпеку. І якщо з атракціонами все гаразд, розваг для рівнян побільшає. Працюватимуть і нові гойдалки, і відреставровані старі.

Менше доби лишилося до відкриття містечка атракціонів у міському парку. Тривають останні приготування та перевірки. Експерти Держгірпромнагляду ретельно перевіряють кожен атракціон перед тим, як дозволити експлуатацію. В адміністрації парку цього річ приготували і кілька сюрпризів для рівнян.

А це вихор – улюбленець кількох поколінь рівнян. Встановили атракціон більше 20 років тому, але він і досі працює. З огляду на вік дорослу ланцюжкову перевіряють особливо ретельно. Сьогодні атракціон повинен витримати подвійне навантаження. Із завданням двадцятилітній сталевий велет впорався!

Вже завтра міський парк готовий прийняти всіх охочих до розваг рівнян. Від малого до великого. Обіцяють якісні і безпечні розваги. А вже наприкінці місяця роботу відновить ще й відремонтоване колесо огляду.