Всесвітній день танцю у Рівному відсвяткували звично - танцями. Та цього разу не простими, а благодійними. Флеш-моб організували у центрі міста, і долучитися до нього міг кожен бажаючий. Провели акцію на підтримку п'ятирічного рівнянина Аскольда Павловича. Хлопчик хворий на рак. Проте Шанси врятували дитяче життя є. Однак не в Україні, а за кордоном. На це родині Аскольда потрібно зібрати близько 120 тисяч євро.

Ногами, руками, головою, стрибками та латино-американськими па жителі міста борються за життя маленького Аскольда. Прирвернути увагу небайдужих, об'єднатися та допомогти вирішили показово, гучно та на позитиві. Це, за словами організаторів, найбільш дієво.

Заводити публіку вирішили танцювальною фітнес-програмою, яка тільки дісталась України з США. В її основі - мікс латино-американських та популярних у світі ритмів музики.

Скриньки для збору коштів довго не пустували. Заодно рівняни долучались і до дерева побажань Аскольду. Свій внесок зробили і ми. Бажали найголовнішого - видужати. Засвідчили все, ніби за протоколом про доброчинність, відбитками пальців. Такий флеш-моб - не перший благодійний захід. До прикладу, у Рівне нському облмуздрамтеатрі відіграють виставу "Тіні забутих предків". Вилучені за квитки кошти передадуть родині. Як то кажуть - з миру по нитці і, дай Боже, дитині життя.

Для перерахунку коштів створений картковий рахунок в Приватбанку: 4405 8858 2851 2159 на ім'я батька - Павлович Вадим Миколайович.