Дворічну рівнянку душать пухлини у горлі. Валентинка може задихнутися, якщо її не прооперують у Кореї. Дівчинці уже сім разів у "ОХМАТДИТі" видаляли папіломи. Але вилікувати в Україні її не можуть. Уже рік Валентинка практично не говорить. А щоразу, як починає задихатися, її везуть до київських лікарів. Ті лише тимчасово полегшити її страждання. Вилікувати дівчинку корейських лікарів. Але зібрати 10 тисяч доларів, стільки коштуватиме операція, немає звідки бабуся дівчинки, яка сама її виховує.

Вони — тезки, обидві Валентини і найрідніші одна одній. Свою бабусю Валентину маленька Валентинка називає мамою. Хоча почути це практично неможливо.

У Валентинки голос зник рік тому, раптово. Розмовляти та дихати їй заважає страшна недуга — папілома горла. Пухлини доброякісні, але у будь-який час можуть перетворитися на ракові.

На операції "ОХМАТДИТ" Валентинку возили уже сім разів. Без них вона просто би задихнулася. Стенози настільки сильні та часті, що останні місяці до київських хірургів її возять через три-два тижні.

Врятувати дівчинку можуть у корейській клініці. Лікування коштуватиме 10 тисяч доларів. Така сума непід'ємна бабусі. Вона працює соціальним працівником, щомісяця отримує 1100 гривень. Намагаються допомогти цій сім'ї у благодійному фонді "Скарбниця надії".

Станом на нині волонтери зібрали 10-ту частину від потрібної суми. Як швидко дозбирають ще бракуючих 72 тисячі гривень, не знають. Кожен втрачений день може коштувати її життя. А ще кожна операція у Києві позбавляє дівчинку шансу заговорити. Її гортань уже надто порубцьована і пластику голосових складок відновити буде вкрай складно.

Інформацію, яким чином допомогти дорослій та маленьким Валентинкам, Ви можете знайти на нашому сайті, або зателефонувати за номером телефону, котрий бачите на екрані. Їхня остання надія — кожна гривня від добрих та небайдужих.

Приватбанк р/р 25601799258030 МФО ЗЗЗЗ91 ЄДРПОУ 14360570 Мирон Валентина Миколаївна поповнення карти 4627 0812 1088 3414

БФ "Скарбниця надії" ЗКПО 37685693 26009336789200 АТ "УкрСиббанк" МФО 351005 Призначення платежу: добровільна допомога для Михайлової Валі