Коли можна приватизувати кімнати в гуртожитку? З таким питанням мешканці багатоповерхівки по вулиці Відінській, 10 прийшли під стіни Рівнеради. Колись підприємство, якому належить гуртожиток, передали у приватну власність. Відповідно новому власнику відійшла і будівля з людьми. Більше п'яти років люди не можуть приватизувати кімнати, в яких живуть.

Черговий пікет під стінами Рівне ради. Цього разу мешканці гуртожитку на вулиці Відінська, 10 просять депутатів прийняти їхні кімнати у власність міста, тоді вони зможуть їх приватизувати. На вході перестріли міського голову Рівного.

Вже на сесії депутати просять міського голову включити це питання у порядок денний та розробити відповідний проект рішення.

Мешканці гуртожитку вже більше п'яти років борються за свої права. Одного разу навіть перекривали дорогу, проте це не допомогло. Хоча вирішити це питання можна, переконують депутати Рівне ради.

В результаті міські обранці вирішили створити спеціальну комісію, аби вивчити це питання, а також звернулися до власника гуртожитку, щоб той дозволив людям приватизувати кімнати.