"Ми - діти України". Під такою назвою у місті завершився традиційний обласний конкурс серед юних фотолюбителів. Цьогоріч з'їхалось 15 команд з усіх куточків Рівненщини. Майстерність школярів оцінювало журі у складі знаних рівненських фотомитців. В результаті визначили переможця, який у серпні представить нашу область на всеукраїнському рівні.

Рівнянин Іван Дробот на конкурсі не вперше. Чотири роки поспіль займав призові місця на обласному та всеукраїнському рівнях. Позмагатися вирішив і цього разу. Стимулює, каже, цікава форма проведення конкурсу. Адже окрім звичної подачі наперед вже готових робіт проводять і бліц-конкурс.

4 години фотополювання позаду. І в арсеналі Івана понад 2 сотні світлин. Задана тема бліц-зйомки "Символ епохи", ділиться, видалась не простою.

Вкластись у відведений час та відзняти продумані кадри - тільки половина справи. Найскладніше - попереду.

Після бліц-конкурсу журі оглянуло близько 2 сотні робіт учасників. Призові місця зайняли Костопільський, Рівне нський та Здолбунівський райони. А от на всеукраїнському рівні у серпні перемогу виборюватиме команда з міста Дубно.