Низька явка виборців та перемога у 4-ьох з п'яти округів кандидатів від партії влади. Так можна підсумувати попередні результати довиборів на Рівненщині, які відбувались вчора. Найактивніше голосували на Демидівщині там явка склала майже 60 відсотків. Найнижча явка була зафіксована у Рівному - менше одинадцяти відсотків.

За попередніми результатами з Територіальних виборчих комісій у Демидівці переміг голова місцевої райдержадміністрації Володимир Віннічук, на Костопільщині провладний кандидат Василь Осадчук, у Кузнецовську директор Рівне нської атомки Павло Павлишин, у Гощанському районі переміг висуванець Народної Партії Іван Ткачук і у частині міста Рівне депутат міськради від ВО "Свобода" Олексій Бучинський.

Найбільший розрив між кандидатами зафіксували у Рівному. Тут опозиційний кандидат переміг з розривом у понад чотири з половиною тисячі голосів. Найменший - у Демидівці. Володимир Віннічук обійшов свого конкурента лише на 248 голосів. Як повідомляють представники громадянської мережі "Опора" на 3-ьох з дев'яти виборчих дільницях на Демидівщині провладний кандидат суттєво вирвався вперед, натомість на інших шести, розриву між кандидатами не було.

Сьогодні протягом цілого дня тривало засідання Окружної виборчої комісії, куди здавали протоколи члени ТВК з п'яти округів. Тож, остаточні результати будуть відомі вже завтра.