Ще кілька місяців тому він грався з друзями та мріяв про робота, нині найбільше хоче одужати. У 5-річного рівнянина лікарі діагностували лімфому Беркітта. Це злоякісне захворювання, рак. Хлопчик потребує дороговартісного лікування за кордоном. Обійдеться це близько в 150 тисяч євро. Для батьків така сума непідйомна. Просять усіх небайдужих допомогти врятувати життя їхньому сину.

Ще два місяці тому разом з цими дітками за партою сидів і п'ятирічний Аскольд Павлович. Життєрадісний, енергійний та завзятий хлопчик. Нині він в лікарні. У Аскольда медики діагностували злоякісне захворювання - лімфома Беркітта. На повернення хлопчати до садочка чекають усі діти та вихователі. Кажуть, дуже за ним сумують.

Друзі Аскольда, щоб його підтримати, постійно передають йому в лікарню власні малюнки. От і нині разом оздоблюють листівку.

Мріє якнайшвидше одужати і сам Аскольд. В нього нещодавно з'явився на світ молодший братик. Дуже хоче його побачити.

Аскольд потрапив до лікарні більше місяця тому: хлопчик стрімко худнув та перестав ходити.

Аскольд вже пройшов один курс хіміотерапії. Після неї почалися ускладнення: стоматит і токсичний гепатит. Та хлопчик потребує ще три хіміотерапії. Нині він в тяжкому стані. Та надія на одужання в Аскольда є - його готова прийняти на лікування Ізраїльська клініка. Однак, сума, яка для цього потрібна, для батьків хлопчика не підйомна - близько 150 тисяч євро. Рідні Аскольда просять усіх небайдужих допомогти врятувати життя дитині.

Для перерахунку коштів створений картковий рахунок в Приватбанку:
4405 8858 2851 2159 на ім'я батька - Павлович Вадим Миколайович