У Рівному стали відомі імена переможців загальноміського конкурсу «Моя хвилина слави». Участь у ньому взяло близько восьми десятків молодих талантів міста. Проходить конкурс уже вп’яте. Щоправда, цього року у режимі проведення відбулись неочікувані зміни.

Цьогоріч конкурс проводять в незвичному режимі. Карантин завадив організувати півфінальний етап. Тому відразу переходять до фіналу. Помимо цього конкурс «Моя хвилина слави» вирішили зробити благодійним.

На розсуд журі учасники представили 56 конкурсних номерів. Свою майстерність юні рівняни демонстрували у різних форматах: художня гімнастика, хореографія, вокал, інструментальний та оригінальний жанр. За роки існування конкурс став сімейним. Адже на сцені діти часто демонструють і таланти своїх батьків. Христинка третьокласниця. Займається східними танцями і гордо заявляє:

Вправність гри на гітарі та вокал на конкурсі демонструє рівнянин Віталій Буняк. Цього року хлопець закінчує школу, опісля планує торувати музичну стежину. Сили пробував у пісенних телевізійних проектах "Х-фактор" та "Караоке на майдані". Подібні конкурси, каже, підготовка до омріяної великої сцени.

Старання хлопця марними не стали. Віталій отримав свою "хвилину слави" та переможну статуетку Ніки. Конкурс проводитимуть і надалі. Адже це не лише популяризація дитини, а й стимул розвивати молодий талант.