Коли чують голос кожного українця? Відповідь очевидна -напередодні виборів. За 2 тижні з 30 кандидатів лише п'ятеро святкуватимуть перемогу. І далі дбатимуть про інтереси виборців у сесійній залі обласної ради.

Вони борються за голоси, обіцяють виборцям дбати про їхні інтереси, а після виборів їхні крісла виявляються порожніми під час сесійних засідань. Серед прогульнків є, навіть, перший заступник голови обласної ради. Але, виправдовується, мав вагому на те причину.

Активісти Громадянської Мережі "Опора" промоніторили, як вони відвідували засідання сесій та постійних комісій протягом минулого року. Серед найзатятіших прогульників Олександр Данильчук та Андрій Котельник. Обранці торік проігнорували 3 засідання із шести. Не було їх і на останній сесії 5 квітня. Але прогуляні сесії — то ще квіточки.

Карати прогульників можна і треба, заявили ті, із ким ми спілкувалися.

На партійний килим викликати таких запропонував обранець Вадим Сидорчук. Сам прочуханки не боїться, торік відвідав усі шість сесійних засідань.

Покарати тих, за кого віддавали свої голоси можуть виборці, дуже просто. Не підтримати їх на наступних виборах. Або влаштувати прочуханку?

Про фізичну розправу, наголосив, сказав образно. Але питати з депутатів треба, переконані Опорівці. Обіцяють відстежувати чи трудяться та на скільки якісно підтримані народом, і надалі.