"Майбутнє України - в руках талановитої молоді" - під таким гаслом пройшов фінал конкурсу краси "Міс Феміда". Це вже п'ятий ювілейний конкурс краси та талантів, і цьогоріч він став обласним та міжвузівським. Організував свято традиційно Київський університет права, а усі конкурсантки здобувають фах юриста.

Конкурс краси "Міс Феміда 2013" об'єднав студенток-юристок з різних навчальних закладів області. 28 претенденток хотіли вибороти звання найкращої, та до фіналу конкурсу потрапило 14 конкурсанток.

До роботи над конкурсом запросили красуню Іванну Гордієвич. Вона працювала над постановкою дефіле дівчат. Каже, досвіду учасниці не мали, але старались. Тому вірить у їх успіхи і в житті і на сцені.

Більшість дівчат вперше прийшли на конкурс краси. Кажуть, тут вони відкрили в собі нові сторони, зокрема, стали впевненішими у собі.

Окрім власної вроди дівчата, вражали журі своїми талантами та інтелектом. Катерина Обуховська підготувала власні малюнки, фото та відеоролик.

Організатори впевнені - потрібно не лише наукові конференції влаштовувати, а й творчі конкурси. Тут дівчата об'єднуються, і мають змогу показати усі свої вміння, яких за підручниками часто не видно. Корону "Міс Феміда 2013" виборола студентка юридичного факультету Рівне нського Державного Аграрного коледжу Анастасія Ющишина.