Найкращі вчителі Рівного отримали по пять тисяч гривень на розвиток своїх кабінетів у школах. Вперше цьогоріч провели конкурс між вихователями дошкільних закладів міста. Тож чотири вчителі року та вихователь, вже сьогодні отримали нагороди від міського голови, профспілки та подяки від керівництва. Але усі вони стверджують - подяки вихованців цінують найбільше.

Із сорока претендентів на звання "Вчитель року" обрали чотирьох найкращих, та ще одного вихователя дитсадка. Переможцями цьогоріч стали вчителі - фізики, інформатики, французької мови та музичного мистецтва. Робота вчителя важлива, кажуть чиновники, сподіваються їх вихованці виростуть гідними громадянами.

Переможці раді, що опинились у числі найкращих, щоправда матеріальні винагороди від влади та профспілок, тішать менше, ніж власні вихованці.

Переможниця номінації "Вихователь року" розповідає, труднощі були в оформленні усіх документів та дидактичних матеріалів. Але мета досягнута.

Вчитель інформатики розкриває власні секрети успіху у роботі зі школярами.

Далі троє переможців, а це панянки, представлятимуть Рівне нщину на Всеукраїнському етапі, адже вибороли призові місця і на обласному рівні. У разі перемоги у найвищому етапі мають змогу отримати по 25 тисяч гривень на розвиток кабінету.