Любительський спорт набирає обертів. Майже сорок команд практично зі всіх районів області взяло участь у другому турнірі з міні-футболу «Кубок депутата Олександра Курсика». Особливістю цьогорічного змагання стала гра нової команди складеної із депутатів Рівнеради.

Команда депутатів Рівне ради пропускає перший гол. Своїм суперникам міські обранці програли з рахунком 5:0. Втім, депутати особливо не засмутилися, кажуть задоволення їм принесла сама гра.

Турнір з міні-футболу «Кубок депутата Олександра Курсика» організували в місті вже вдруге. Змагання відбуваються за олімпійською системою.

До участі в турнірі організатори запросили також і команду депутатів Верховної ради України. Проте, парламентарі, зіславшись на зайнятість, у міні-футбол не зіграли. Гравці в свою чергу кажуть, такі турніри допомагають професійному росту.

Організатор змагань депутат Рівне ради Олександр Курсик переконує, основна мета турніру - популяризувати футбол та спонукати якомога більше рівнян до активних занять спортом.

Перемогою закінчила недільний день костопільська команда "Горизонт", яка взяла першість у турнірі. Друге місце посіла рівненська "Надія", а третє ще один рівненський колектив "Стандарт".