Зарізаними є мати та дочка. Жінкам було 53 та 29 років. Вони проживали двоє. Коли їх пару днів не було видно, люди цьому й значення не придали. Адже покійні не з ким не спілкувались і вели відлюдькуватий спосіб життя. Насторожив мешканців під’їзду неприємний запах, який вони почули з помешкання жінок.

Коли правоохоронці приїхали, побаченим були шоковані. Мертва мати сиділа за столом. Дочка лежала біля дверей, а зарізаний кіт на дивані. У всіх були чисельні ножові рани. Квартира нагадувала місце для проведення обрядів. На стелі були випалені свічкою символи, там знайшли й папірець з написаним прокляттям. Сусіди розповідати про подію бояться, двері не відчиняють.

Дивні малюнки є не лише у квартирі, а й біля її дверей. Зображення звірів і заклинання тут скрізь. З квартири й досі чути неприємний запах, а під’їзд ідеально вимитий хлором. У магазині не на камеру розповідають, що дві загиблі жінки завжди носили одяг та біжутерію на сатанинську тематику.

Правоохоронці поки вагаються – чи було це вбивство. Адже двері квартири були зачинені з середини. Припускають, що одна з жінок могла вбити іншу під час здійснення обряду. А от сусіди кажуть, мовляв бачили якогось чоловіка.

Працівники міліції наразі розглядають різні версії цієї таємничої загибелі. Поки чекають результату розтину тіл. Але кримінальне провадження відкрили за статтею - навмисне вбивство.

Дивіться також: Двох жінок та кота зарізали у Рівному під час обряду?