Перший місцевий продовжує відстежувати підготовку відомих людей міста до "Танців з зірками по-рівненські". Нагадаємо, До Міжнародного дня танцю, ансамбль «Сузір’я Едельвейс» презентує рівнянам нову вражаючу хореографічну програму – «Бал Унікальних Можливостей»! Глядачів дивуватимуть не лише креативними постановками, але й грандіозними танцями за участю відомих та успішних рівнян. На черзі - підготовка ще трьох учасників шоу.

Директор міського палацу культури "Текстильник" Тарас Максименко до участі в шоу готується ретельно. Розповідає, не пропустив жодної репетиції. На сцені танцюватиме український народний танець.

Головний лікар Рівне нського пологового будинку Сергій Сулімовський на велику сцену вийде вперше. Каже, хоче підтримати сина, разом з яким і виконуватимуть танець пірата.

Відомий тележурналіст Олександр Курсик перед рівненською публікою танцюватиме вальс. Підготував для глядачів навіть сюрприз. Проте який, поки не розповідає. Виступ на сцені присвятить своїй донечці.

Побачити, як танцюють відомі рівняни, глядачі зможуть вже 28-го квітня. Також у програмі супершоу - авторська музика від молодіжного рок-гурту «ФЛАЄР», піщана анімація і танцювальний флешмоб для публіки.