Синоптики не помилились - негода укотре накрила Рівненщину. Наслідки відчули на собі і водії і пішоходи. Комунальні служби як можуть чистять і посипають дороги, однак снігопад не припиняється, тому і робота комунальників не надто помітна. На дорогах державного значення заторів немає, переконує Державтоінспекція. В обласному центрі рух хоч і ускладений, та все ж транспорт у заторах не стоїть, кажуть у відповідних службах.

Рівне нщину хурделиця не оминула. Нині на дорогах області працює 120 одиниць техніки. На автошляхах працюють рятувальники, шляховики та державтоінспектори. За їхньою інформацією, нині рух автошляхами ускладнений, але заторів, зокрема на трасі Київ-Чоп немає. Тож, зважаючи на складні погодні умови ДАІ радить водіям утриматись від поїздок, адже дістатись до півсотні населених пунктів Рівне нщини вже майже не реально.

Два села на Рівне нщині через негоду залишились знеструмленими ще зранку. Тим часом у самому Рівному дорожники запевняють, що працюють ще з ночі. Але зранку у заторі зупинилися водії, які рухалися центральною вулицею міста. Комунальники залучили для очистки доріг Рівного додаткову техніку. Втім, поки розчищають тільки головні та об’їзні вулиці, аби забезпечити рух громадського транспорту. Ускладнює ситуацію те, що у міста недостатньо техніки, а та що є - застаріла.

Чиновники кажуть, зважаючи на цьогорічну зиму вже передбачили кошти на купівлю нової техніки для наступної зими. Тим часом рівняни на вулиці поводяться обережно, а роботу комунальників оцінюють по різному.

Комунальники запевнили працюватимуть доти, поки не потеплішає. Синоптики обіцяють ускладнення погодних умов на вихідні і лише з понеділка очікують потепління. Тому і водіям і пішоходам рекомендують бути обережними.