Материнство - це не лише природно та красиво, а й модно. Принаймні, це доводять учасниці конкурсу "Пузата мама". Стартував у Рівному він втретє, участь можуть прийняти не лише майбутні матусі з міста, а й з усієї Рівненщини. Розпочали конкурс традиційно з кастингу.

Усі кругленькі, усі щасливі та при надії. Конкурс "Пузата мама" знову збирає майбутніх матусь Рівне нщини та доводить - вагітна жінка - прекрасна. Серед претенденток на участь в фіналі і Анна Трофімюк. З-поміж усіх вагітних вона єдина чекає на двійню. Жінка розповідає, рідні ініціативу взяти участь в проекті підтримали. Адже "Пузата мама" для учасниць - не просто конкурс.

Кастинг складається з двох частин. Спочатку невелика співбесіда з членами журі, далі - фотосесія. До учасниць особливих вимог організатори не ставили. Головне - хороше самопочуття та термін вагітності не більший 7 місяців. Конкурс молодий, проводять його лише втретє, проте ажіотаж зростає щороку.

Фотографувати на кастингу майбутніх матусь запросили Марину Худаніч. Це не випадково, адже її ще називають фотографом вагітних.

Світлини претенденток з фотосесії виставлять на інтернет-голосування, за підсумками якого оберуть 5 фіналісток. Ще 7 відбере журі. В результаті на 12 фіналісток чекає низка тренінгів, фотосесій з елементами боді-арту та заключне свято з дефіле.