З початку навчального року збільшилася кількість школярів, котрі бажають вивчати хімію. Навіть в позаурочний час. Понад шість десятків дітей відвідують додаткові заняття, щоб осягнути премудрості цієї науки.

Уроки вже закінчилися, на годиннику майже 16-та, а рівненські учні продовжують гризти граніт науки. Нині вони прийшли на додаткове заняття з хімії. Розповідають, хочуть поглибити свої знання з цієї науки.

У НВК №2 зібралися дев'ятикласники з декількох рівненських шкіл. Олесь Дунай відвідує додаткові заняття з хімії з листопада. Бо, каже, це корисно і безкоштовно. Та хоче майбутню професію пов'язати з інженерією. Тому ходить після уроків, ще й на фізику.

Додаткові заняття з хімії відвідує більше шестидесяти рівненських учнів 7,8, 9-тих класів. Таке запровадили в міському управлінні освіти. Вчаться паралельно шкільній програмі, та деякі теми розглядають більш ретельно. Бо за одну-дві години на тиждень, котрі передбачені навчальними планами, вчителі не встигають подати додатковий матеріал.

Поміж тим, рівненські учні можуть відвідувати безкоштовні додаткові заняття і з інших предметів: математики, біології, географії та фізики. Нагадаємо, інформацію де і коли їх проводитимуть розміщено на сайті управління освіти.