Рівненський міський суд застосував для обох домашній арешт, хоча слідчий просив арештувати їх та відправити в слідчий ізолятор на два місяці.

Залишати своє житло обоє не матимуть права щодоби з сімнадцятої години вечора до восьмої — ранку. Поки не відомо чи буде оскаржувати прокуратура цей суддівський вердикт. Правоохоронці вважають, що лікаря на час розслідування треба ще й відсторонити від виконання службових обов'язків.

Також із залу суду повернулися додому троє колишніх працівниць Ощадбанку. Нагадаємо, головного бухгалтера, завідуючу сектору касових операцій та старшого касира контролера фінансової установи звинувачують у розкраданні 5, 5 мільйонів гривень. Нині у цій справі вже допитано 50 свідків. Чергове судове засідання закінчилось щасливо для трьох підозрюваних – їх відпустили додому на підписку про невиїзд. Клопотання про зміну запобіжного заходу подали адвокати підсудних, посилаючись на відповідні рішення Європейського суду з прав людини, і суд задовольнив його. Загалом жінки провели у камері слідчого ізолятора один рік і чотири місяці. Подальший розгляд цієї справи відбудеться у кінці березня.