Сімейні цінності насамперед. Від знайомства двох людей і до старості. У сімнадцятьох картинах молодий художник Микола Павловський зобразив найважливіші моменти у житті кожної пари, які склалися у одну велику сімейну історію. Ця виставка є першою персональною у творчості автора.

Микола Павловський захоплюється малюванням із 16-ти років. Раніше він малював переважно пейзажі. Однак, після того як зустрів "свою другу половинку" задумався про серію картин, які звертатимуть увагу на важливість сімейних цінностей. У своїх роботах художник відтворив власне бачення усього життя людини.

Намалював 17 картин Микола Павловський за півроку. Поруч завжди була його муза - кохана дівчина Наталя, з якою художник вже вирішив одружитись.

Добре, що є молоде покоління, яке захоплюється мистецтвом, зазначає художник зі стажем Василь Наумець. Адже, цій справі необхідно віддавати усю свою енергетику і силу.

Картини експонуються у виставковій залі Рівне нської обласної організації Національної спілки художників України до 27 березня. Отож усі охочі ще впродовж двох тижнів зможуть насолодитись творчістю художника.