Стартував кастинг до Обласного фестивалю краси та талантів "Перлинка Рівного 2013". Конкурс проводитимуть втретє. Цьогоріч організатори підготували чимало сюрпризів. Зокрема, до участі у фестивалі запрошують маленьких красунь вже з чотирьох років....і до 14-ти.

Після такої пропозиції тринадцятирічна Яна Поліщук вирішила зареєструватися на кастинг обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного". І завдяки своїй харизматичності та впевненості, увійшла до фіналу, а згодом і виборола титул "Перлинка Рівного 2012". Тепер готується до участі у конкурсі "Міні світ краси України". А сьогодні вона ще з двома володарками гран-прі фестивалю запрошують рівненських красунь продемонструвати свої таланти та вроду у "Перлинці 2013". Зареєструватися можуть усі охочі до 23 березня.

Новинкою обласного фестивалю краси і таланту "Перлинка 2013" стало те, що відтепер в ньому взяти участь можуть дівчатка вже з чотирьох років. Минулоріч найменшою учасницею була п'ятирічна Юліана Попович.

Хто претендуватиме на титул "Перлинка 2013" стане відомо вже до кінця березня. А виборюватимуть юні красуні корону влітку. До того часу активно готуватимуться, щоби гідно себе представити і в наступних конкурсах краси.

Тим часом, хоча ще доволі юні, проте вже досвідчені красуні дають кілька порад майбутнім учасницям фестивалю "Перлинка Рівного".