Чоловік зарізав свою тещу та її батьків. Трагедія сталася у селі Рокитне, Рокитнівського району.

Підозрюваний у злочині фактично пошматував своїх жертв, нанісши кожному по 15 ножових поранень у різні частини тіла. Молодик прийшов до будинку, де проживали дід та баба його дружини. Знав, що у старих є понад 30 тисяч гривень, які ті зібрали на «чорний» день – хотів вкрасти. На порозі зустрів 79-річного діда, якого вбив першим.

Жертвами зловмисника стали троє осіб - дід, бабця, якій 74 роки та теща 45 років. Після потрійного вбивства, 24-річний чоловік знайшов у будинку 14 тисяч гривень і втік. Тіла загиблих виявила жінка, яка перевіряла показники на світло, відразу викликала правоохоронців. Затримали підозрюваного у Тячевському районі, Закарпатської області, звідки він і родом. При ньому були і вкрадені кошти. Правоохоронці встановили, що ідею пограбувати стареньких підказала дружина підозрюваного, тобто внучка загиблих.

Вже встановлено, що вчиняючи криваву різанину молодик був тверезим. Раніше до кримінальної відповідальності чоловік не притягувався. У нього на вихованні залишилось двоє дітей віком трьох та півтора року.