Під музику сьогодні голосували депутати Рівнеради, Але навіть щодо музичного супроводу їхні смаки розійшлися. Сперечалися міські обранці і про порядок денний, і про долю "Теплотранссервісу", і про житловий фонд. У злагоді хіба що привітали іменинників та нового колегу, який прийшов на місце нардепа Юрія Вознюка. Була і традиційна для сесій Рівнеради акція протесту - із плакатами завітали мешканці будинку на вулиці Крушельницькій.

Вони живуть на Соломії Крушельницької, 39 десятки років. Але, попри прописку, їхні квартири їм не належать. Ні продати, ні заповісти житло люди не можуть через статус будівлі.

Дорогою до сесійної зали депутати їх побачили. Вони й вирішуватимуть долю будинку, пообіцяв міський голова.

Вони мирно послухали гімн, познайомилися із новеньким колегою. На місці екс-депутата Юрія Вознюка тепер Олексій Керницький. Й почали працювати. Підняли питання маневрового фонду.

Будинок залишиться у маневровому фонді. Принаймні, допоки не вирішать питання з розширенням кількості резервного житла.

На початку березня відбудеться конкурс із приватизації майнового комплексу КП "Теплотранссервіс". Не проводити його закликали "Свободівці".

Через постійні докори депутатів, його нерви здали. За півнинішнього нервового дня, каже, втратив півроку життя. У словесній перепалці згадав усі плітки.

Спростувавши чи не найболючіші плітки, пояснив за оренду котелень.

Депутати сперечалися за найменшого приводу, і щодо назви вулиці теж.

Замість Успенської буде Благовіщинська, замість Покровської — Вознесенська..

Хто та як голосує за питання може стати доступно в інтернеті. Міські обранці вкотре замислилися щодо онлайн-трансляцій сесійних засідань. Чи з'являться вони на сайті міської ради вирішать на наступній сесії.