Зала камерної та органної музики, краєзнавчий музей, Свято-Успенська церква, ці архітектурні споруди та ще низка об'єктів увійшли до "Семи чудес Рівного". У переліку і місцевий пивзавод. Таких номінантів запропонували рівненські школярі.

Команда Рівне нського Палацу дітей та молоді презентує пивзавод. З цим проектом школярі перемогли у загальноміському конкурсі "Сім чудес Рівного". Розповідають, обрали саме цей об'єкт, тому що він вартий того, щоб бути однією з головних візитівок нашого міста.

Перемогла робота, бо ідея нестандартна, але варта уваги, кажуть організатори конкурсу.

До "Семи чудеc Рівного" увійшли ще Колона Божої Матері, Басівкутська Свято-Троїцька церква, парк імені Т. Г. Шевченка. Щоб охочі могли переглянути всі об'єкти - видадуть книгу.

Унікальність різних об'єктів міста у своїх роботах доводили школярі. Усього на конкурс надійшло майже півсотні доробків. Освітяни та науковці обрали 7 найкращих.

Усі учасники отримали подяки за участь, а переможці ще й цінні подарунки. Такий конкурс бібліотекарі ПДМу з Рівне нською громадською організацією з охорони і збереження історико-культурної спадщини планують проводити і надалі.