Товариство "Санком-Рівне" запровадило програму лояльності для своїх абонентів. Заповнили анкету, яка знаходиться на звороті щомісячної платіжки, та кинули її у будь-яку поштову скриньку і ви вже стаєте її учасником. Програма лояльності дозволяє накопичувати бонуси, так звані "санкомчики", які можна обміняти на товари та послуги.

Програма лояльності товариства "Санком-Рівне " запрацювала з 1 січня 2013 року. За цей час вже вдалось досягти певних результатів.

Ті, хто не зареєструвався у програмі, але своєчасно платить за вивезення сміття, теж автоматично накопичує бонуси. Вони не згоряють, однак обміняти їх на товари та послуги можна лише після реєстрації у програмі. Проаналізувавши проплати від абонентів за увесь період співпраці компанія "Санком-Рівне " вже нарахувала своїм клієнтам шість з половиною бонусних "самкомчиків".

Програма лояльності з одного боку, дозволяє віддячити сумлінними абонентам компанії, а з іншого - матеріально дисциплінувати споживачів, які боргують. Крім того, це реальна можливість для людей заощадити на комунальних послугах, говорить Святослав Євтушенко.

За умови участі у програмі лояльності вже за 7 років увесь приватний сектор забезпечать власними контейнерами. Пізніше у товаристві обіцяють збільшити і варіанти обміну "санкомчиків". Найімовірніше, що це будуть сміттєві пакети та миючі засоби. Не менш важливою функцією програми є зворотній зв'язок із товариством. Адже, бонусні бали нараховуються і у разі надання споживачами об'єктивної інформації щодо роботи компанії та пропозицій з її удосконалення. Одним словом, якщо ви побачили, що сміття вивезли невчасно та повідомите про це диспетчеру - теж отримаєте "санкомчики". "Санком-Рівне " - перша в Україні компанія, що надає населенню комунальні послуги та запровадила таке матеріальне стимулювання. Програма лояльності завдає збитків товариству, але як зазначає дирекція, задоволення рівнян якістю вивезення сміття - пріорітетніше.